Keski-Savon eläinklinikka sijaitsee Varkaudessa, osoitteessa Petäikönkatu 4-6, lähellä Taulumäen toria. Palvelemme asiakkaita kolmen eläinlääkärin ja neljän hoitajan voimin. Aikaa varattaessa asiakkaalla on mahdollisuus valita hoitava eläinlääkäri hänen aikataulunsa puitteissa. Näin voimme taata pitkät hoitosuhteet jo ennestään tutun eläinlääkärin kanssa.

Käytössämme on mm. digiröntgen, hammasröntgen, verianalysaattorit, inhalaatioanestesia, anestesianvalvontamonitori ja ultraäänilaite. Pystymme tarjoamaan monipuolista terveydenhuoltoa ja eläinlääkäripalveluita lemmikillesi, saman katon alta.

Tarjoamme yksillöllistä ja luottamuksellista sairaan- ja terveydenhoitoa lemmikeille pennusta vanhuksiin. Tavoitteenamme on sairauksien ennaltaehkäisy sekä onnellinen hyvinvoiva lemmikki.

Toimintamme kivijalkana ovat peruseläinlääkäripalvelut.
Ajanmukaiset tilat ja laitteet sekä hyvä yhteistyö ja vuorovaikutus omistajan kanssa ovat meille tärkeitä. Mikäli oma tietotaitomme ei riitä, lähetämme potilaan jatkohoitoon kyseessä olevan sairauden hoitoon erikoistuneelle eläinlääkärille.

Olemme Suomen Eläinlääkäriliiton jäseniä ja kouluttaudumme jatkuvasti erilaisilla kursseilla ja seuraamme alamme lehtiä sekä kirjallisuutta, jotta hoitomme ja tutkimuksemme olisivat turvallisia, tehokkaita ja eläinlääketieteeseen pohjautuvia.

Ajankohtaista

Katso tiedotteemme tästä.

Yhteystiedot ja aukioloaikamme

Pääklinikka; Petäikönkatu 4 - 6
78200 Varkaus

Hammasklinikka; Osmajoentie 9-11 78200 Varkaus 

Puh. 010 321 2880 

Puhelinpalvelu 8-17 välisenä aikana, jolloin voit myös jättää vastaajaan viestin. Viestin jättäneille, pyrimme soittamaan vuorokauden sisällä takaisin. 

Ma - Pe 8.00 - 18.00
La - Su Suljettu


Klinikkamme toimii ajanvarauksella, joten päivystyspotilaat ohjataan soittamaan seuraaviin numeroihin;

- 0600 30 30 90 

tai 

-0600 30 60 88 (Omaeläinsairaala Kuopio 24/7)

Sijaintimme kartallaNäytä suurempi kartta