Palvelumme

Toimintamme kulmakivenä ovat laadukkaat peruspalvelut. Haluamme huolehtia lemmikkisi terveydenhoidosta vauvasta vaariin saakka saman eläinlääkärin kanssa tutussa paikassa.

 Kauttamme saat ajanmukaiset diagnostiset palvelut: ultraääni- laboratorio- ja röntgentutkimukset, myös hammasröntgentutkimukset. Tarvittaessa käytämme näytteiden analysointiin koti-ja ulkomaisia yhteistyölaboratorioitamme.
 
Teemme myös viralliset polvitarkastuslausunnot sekä lonkka, kyynär ja selkäkuvaukset.
Emme tee virallisia kuvauksia jättiroduille.
 
Eläinlääkärimme haluavat koko ajan kehittää ammattitaitoaan ja erikoisosaamistaan valitsemillaan erikoisaloilla. Tällä hetkellä erityisosaamista löytyy varsinkin iho-ja korvasairauksissa, hammashoidoissa ja akupunktiossa.
 
Leikkaustiloissamme suoritamme lähes kaikenlaista pehmytosakirurgiaa. Luu- ja niveloperaatiota vaativat potilaat lähetämme jatkohoitoon ortopedille.
 
Vastaanotoltamme löydät perus- ja erikoisruokavaliot niin koirille kuin kissoillekin (Hill´s, Specific) sekä tarvittavat hoitotuotteet ja -tarvikkeet. 

ERÄMAKSUPALVELU
Haluatko maksaa laskulla? Keski-Savon Eläinklinikan erämaksu mahdollistaa kuluttaja-asiakkaille
turvallisen ja joustavan vaihtoehdon ostosten rahoittamiseen kertaluotolla. Lue maksutapakuvaus linkistä: Erämaksupalvelu


Kuluttaja- ja kilpailuvirasto KKV:
"Elinkeinonharjoittajan on annettava kuluttajille 9.1.2016 lähtien verkkosivullaan ja vakiosopimusehdoissaan tieto kuluttajan ja elinkeinonharjoittajan välisen riita-asian ratkaisuelimestä ja sen verkkosivuosoitteesta."


Asiakkaan ollessa tyytymätön Keski-Savon eläinklinikan toimintaan, palveluun tai laskutukseen pyritään erimielisyydet ensisijaisesti sopimaan osapuolten kesken klinikalla neuvottelemalla. Kuluttaja voi saada apua sovitteluun maistraatin kuluttajaneuvonnasta. Linkki: (www.kuluttajaneuvonta.fi)
Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ajankohtaista

5.11.2020
Klinikka suljettu perjantaina 6.11.2020
Klinikkamme on suljettu perjantaina 6.11.2020. Seuraavan kerran olemme taas auki 9.11.2020.
» Lue lisää

21.8.2020
HYVÄT ASIAKKAAMME!
Klinikkamme puhelinlinjat ovat ruuhkautuneet. Toivomme soittoa vain kiireellisissä asioissa. Ei...
» Lue lisää

» Näytä kaikki tiedotteet