Palvelumme

Toimintamme kulmakivenä ovat laadukkaat peruspalvelut. Haluamme huolehtia lemmikkisi terveydenhoidosta vauvasta vaariin saakka saman eläinlääkärin kanssa tutussa paikassa.

 Kauttamme saat ajanmukaiset diagnostiset palvelut: ultraääni- laboratorio- ja röntgentutkimukset, myös hammasröntgentutkimukset. Tarvittaessa käytämme näytteiden analysointiin koti-ja ulkomaisia yhteistyölaboratorioitamme.
 
Teemme myös viralliset polvitarkastuslausunnot sekä lonkka- ja kyynärnivelkuvaukset.
Viralliset silmätutkimukset syksyisin ja keväisin joukkotarkastuksena (eläinlääkäri Jari Aho).
 
Eläinlääkärimme haluavat koko ajan kehittää ammattitaitoaan ja erikoisosaamistaan valitsemillaan erikoisaloilla. Tällä hetkellä erityisosaamista löytyy varsinkin iho-ja korvasairauksissa, hammashoidoissa ja akupunktiossa.
 
Leikkaustiloissamme suoritamme lähes kaikenlaista pehmytosakirurgiaa. Luu- ja niveloperaatiota vaativat potilaat lähetämme jatkohoitoon ortopedille.
 
Vastaanotoltamme löydät perus- ja erikoisruokavaliot niin koirille kuin kissoillekin (Hill´s, Specific) sekä tarvittavat hoitotuotteet ja -tarvikkeet. 

ERÄMAKSUPALVELU
Haluatko maksaa laskulla? Keski-Savon Eläinklinikan erämaksu mahdollistaa kuluttaja-asiakkaille
turvallisen ja joustavan vaihtoehdon ostosten rahoittamiseen kertaluotolla. Lue maksutapakuvaus linkistä: Erämaksupalvelu


Kuluttaja- ja kilpailuvirasto KKV:
"Elinkeinonharjoittajan on annettava kuluttajille 9.1.2016 lähtien verkkosivullaan ja vakiosopimusehdoissaan tieto kuluttajan ja elinkeinonharjoittajan välisen riita-asian ratkaisuelimestä ja sen verkkosivuosoitteesta."


Asiakkaan ollessa tyytymätön Keski-Savon eläinklinikan toimintaan, palveluun tai laskutukseen pyritään erimielisyydet ensisijaisesti sopimaan osapuolten kesken klinikalla neuvottelemalla. Kuluttaja voi saada apua sovitteluun maistraatin kuluttajaneuvonnasta. Linkki: (www.kuluttajaneuvonta.fi)
Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ajankohtaista

7.12.2018
TULOSSA POIKKEUKSIA AUKIOLOAIKOIHIMME:
MA 24.12.2018 SULJETTU TI 25.12.2018 SULJETTU KE 26.12.2018 SULJETTU MA 31.12.2018 ...
» Lue lisää

14.11.2018
Joukkosilmätarkastus syksy 2018
TULOSSA JOUKKOSILMÄTARKASTUS!! Torstaina 29.11.2018 klo 18:00, järjestetään yhteistyössä Varka...
» Lue lisää

29.10.2018
Tyky-päivä
 Perjantaina 9.11. 2018 suljemme poikkeuksellisesti jo kello 16. 
» Lue lisää

» Näytä kaikki tiedotteet