Palvelumme

Toimintamme kulmakivenä ovat laadukkaat peruspalvelut. Haluamme huolehtia lemmikkisi terveydenhoidosta vauvasta vaariin saakka saman eläinlääkärin kanssa tutussa paikassa.

 Kauttamme saat ajanmukaiset diagnostiset palvelut: ultraääni- laboratorio- ja röntgentutkimukset, myös hammasröntgentutkimukset. Tarvittaessa käytämme näytteiden analysointiin koti-ja ulkomaisia yhteistyölaboratorioitamme.
 
Teemme myös viralliset polvitarkastuslausunnot sekä lonkka, kyynär ja selkäkuvaukset.
Emme tee virallisia kuvauksia jättiroduille.
 
Eläinlääkärimme haluavat koko ajan kehittää ammattitaitoaan ja erikoisosaamistaan valitsemillaan erikoisaloilla. Tällä hetkellä erityisosaamista löytyy varsinkin iho-ja korvasairauksissa, hammashoidoissa ja akupunktiossa.
 
Leikkaustiloissamme suoritamme lähes kaikenlaista pehmytosakirurgiaa. Luu- ja niveloperaatiota vaativat potilaat lähetämme jatkohoitoon ortopedille.
 
Vastaanotoltamme löydät perus- ja erikoisruokavaliot niin koirille kuin kissoillekin (Hill´s, Specific) sekä tarvittavat hoitotuotteet ja -tarvikkeet. 

ERÄMAKSUPALVELU
Haluatko maksaa laskulla? Keski-Savon Eläinklinikan erämaksu mahdollistaa kuluttaja-asiakkaille
turvallisen ja joustavan vaihtoehdon ostosten rahoittamiseen kertaluotolla. Lue maksutapakuvaus linkistä: Erämaksupalvelu


Kuluttaja- ja kilpailuvirasto KKV:
"Elinkeinonharjoittajan on annettava kuluttajille 9.1.2016 lähtien verkkosivullaan ja vakiosopimusehdoissaan tieto kuluttajan ja elinkeinonharjoittajan välisen riita-asian ratkaisuelimestä ja sen verkkosivuosoitteesta."


Asiakkaan ollessa tyytymätön Keski-Savon eläinklinikan toimintaan, palveluun tai laskutukseen pyritään erimielisyydet ensisijaisesti sopimaan osapuolten kesken klinikalla neuvottelemalla. Kuluttaja voi saada apua sovitteluun maistraatin kuluttajaneuvonnasta. Linkki: (www.kuluttajaneuvonta.fi)
Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ajankohtaista

17.3.2020
Keski-Savon Eläinklinikan koronavirustiedote
Toistaiseksi klinikan toiminta jatkuu normaalisti ja tavoitteemme on pitää klinikka auki myös poik...
» Lue lisää

10.12.2019
HUOMIO HUOMIO!!! SILMÄTARKASTUS 11.12 ON JOUDUTTU VALITETTAVASTI PERUUTTAMAAN!
Valitettavasti huominen, 11.12. joukkosilmätarkastus peruuntui, uusi ajankohta tammikuu. Pahoi...
» Lue lisää

28.11.2019
KLINIKKA SULJETTU PE 29.11.2019
HUOM! Klinikka on suljettu perjantaina 29.11.2019 henkilökunnan TYKY-päivän vuoksi.
» Lue lisää

» Näytä kaikki tiedotteet